Home Home Occasions Garantie
 

Occasiongarantie bij GIVA Rotterdam

Occasion garantie bij GIVA

Zekerheden voor uw gebruikte auto

Het kopen van een gebruikte auto brengt altijd enige onzekerheid met zich mee. De auto heeft immers al een verleden en u kunt niet altijd alle gebruiks- en slijtagesporen zien. GIVA begrijp dat als geen anders en doet er daarom alles aan om eventuele onzekerheden bij u weg te nemen. Daarom krijgt u op elke occasion, gekocht bij GIVA, minimaal 6 maanden BOVAG garantie. Omdat wij vertrouwen hebben in de producten die u bij ons koopt en omdat wij de grootst mogelijke zorg hebben besteed aan de auto's die wij u aanbieden. 

Uiteraard gelden de verschillende occasiongaranties, naast de eventueel nog aanwezige fabrieksgarantie (bij jong-gebruikte occasions).

Occasions met garantie

Hieronder treft u een overzicht aan van de twee verschillende garanties die wij bieden op de door ons aangeboden gebruikte auto's. Iedere auto, geleverd door GIVA, is standaard voorzien van minimaal 6 maanden BOVAG garantie. Wilt u meer informatie over een specifieke garantie, klikt u dan hieronder door naar de extra toelichting.

Vragen?

Heeft u vragen over één van de garantiepakketten bekijk dan de specifieke pagina's van het garantiepakket/label voor meer informatie. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar om al uw vragen op dit gebied voor u te beantwoorden. Neem hiervoor contact op met uw verkoopadviseur bij één van onze vestigingen.
actie
Occasions bij Blauwendaal
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.