Alfa Romeo
Abarth
Jeep
GIVA Rotterdam
Toepad 15, 3063 NJ Rotterdam
010 452 9066
[email protected]
 
 

Beëindiging verkoop Jeep

Offroad

COMMAND-TRAC
Domineer de meest uitdagende off-road routes met de Jeep Wrangler.
De Sahara en Overland versies beschikken over het nieuwe Command-Trac systeem. Het systeem stelt u in staat om te kiezen welke mate van grip geschikt is voor de desbetreffende situatie. De all-wheel drive modus dient altijd handmatig geactiveerd te worden.

ROCK-TRAC
De Wrangler Rubicon is voorzien van Off-Road Rock-Trac wat zorgt voor perfecte controle en verhoogt de koppel op de wielen aanzienlijk.

Zowel de Command-Trac als de Rock-Trac ondersteunen 2WD waarbij 100% van de beschikbare koppel naar de achteras. Dit is de modus voor een goede grip op alle soorten ondergrond.
Bij de 4WD-High modus wordt de koppel met een ratio van 50/50 verdeeld over de voor- én achteras. Deze 4WD mogelijkheid dient enkel gebruikt te worden onder omstandigheden met weinig grip zoals sneeuw, modder, rotsen en gladheid.

Daarnaast is er ook de 4WD-Low. Hier wordt de beschikbare koppel verder vermeerderd (4 keer meer in het geval van Rock-Tac en 2.7 keer meer bij Command-Trac). Hierdoor neemt de trekkracht aanzienlijk toe. Het gebruik van lage versnellingen worden hierbij enkel aangeraden onder omstandigheden met weinig grip waar de grootste hoeveelheid koppel vereist is.

video-mal
 
 

Technologie

Zo wordt rijden vele malen eenvoudiger met uw ogen op de weg en uw handen aan het stuur. Uconnect biedt de mogelijkheid om dit zo te houden door middel van de spraakbediening. Daarnaast beschikt u met het systeem over geavanceerde navigatiemogelijkheden. Tevens bedienbaar door middel van spraakcommando’s.

Bel handsfree, bluetooth- en spraakgestuurd via Uconnect Phone. Veiliger telefoneren kan niet. Het systeem stelt u ook in staat muziek af te spelen vanaf alle denkbare bronnen en apparaten. Van cd’s tot harddisks en van mp3-spelers tot streaming.

Interieur

De Jeep Wrangler’s interieur bevat soft-touch materialen en vele verbeteringen. Denk bij verbeteringen aan: voorstoel verwarming, met leer beklede stoelen (standaard op de Overland), Automatische climate control met lucht filtering, stuurwielbediening voor de audiofunctionaliteiten en verchroomde schakelpook. Bewaar ook uw waardevolle spullen in een groot compartiment in het midden console.

Veiligheid