Alfa Romeo
Abarth
Jeep
GIVA Rotterdam
Toepad 15, 3063 NJ Rotterdam
010 452 9066
[email protected]
 
 

Beëindiging verkoop Jeep

Exterieur

De Wrangler is geëvolueerd. De Renegade is Jeep’s nieuwe stap met een modern en jong design. Sterke lijnen en een agressieve vormgeving maken de beste uitloophoeken in deze klasse mogelijk. Natuurlijk zijn de off-road capaciteiten bij de vormgeving van elk aspect meegenomen. Aan vrijheid en beleving ook geen tekort want de kleine Jeep voorziet als enige in zijn segment voor panoramische vergezichten met een Dual Pane Panoramic Sunroof. Van de openlucht genieten? My Sky Open Air Roof biedt een ongeëvenaard gevoel van vrijheid.

video-mal
 
 

Interieur

Interieur Jeep Renegade

Renegade Trailhawk

Overschrijdt grenzen met de Renegade in zowel de urban jungle als in de échte rimboe.Voor iedereen voor wie de horizon niet breed genoeg is en het uiterste van de offroad-capaciteiten verlangt, is er de Jeep® Renegade Trailhawk. De auto die beschikt over de beste 4x4-prestaties van zijn klasse.

‘Trail Rated’ zegt de badge op de Trailhawk wat betekent dat hij gemaakt is voor de meest extreme terreinomstandigheden. Trailhawk’s zijn onderworpen aan zware tests en hebben zich bewezen in de categorieën tractie, bodemvrijheid, wendbaarheid, veerwegen en doorwaaddiepte. Zijn Trail Rated-kwalificaties worden extra benadrukt met bodembeschermplaten, terreinbanden enmatgrijze carrosserie-accenten. Uitzonderlijke bumperpanelen aan de voor- en achterkant staan daarbij garant voor de beste vrijloophoeken in zijn klasse: 30 graden aan de voorzijde, 25 graden in het midden en 34 graden aan de achterzijde.

9-traps automaat