Alfa Romeo
Abarth
Jeep
GIVA Rotterdam
Toepad 15, 3063 NJ Rotterdam
010 452 9066
[email protected]
 
 

Beëindiging verkoop Jeep

video-mal
 
 

Interieur

Verleidelijk en assertief, de Grand Cherokee is ontworpen om indruk achter te laten zonder moeite te hoeven doen. De nieuwe grille en het gehanteerde design voegen een nieuw karakter toe aan de klassieke Jeep lijnen. HID koplampen met kenmerkende LED accenten en dagrijverlichting benadrukken een krachtig voorkomen. Dat terwijl een opvallende reeks 20” wielen alles voortbewegen.

Technologie

Gepersonaliseerd instrumentenpaneel

Een personaliseerbaar 7” multiview scherm met vooraanstaande TFT technologie laat u uw eigen instellingen en beelden naar eigen smaak inrichten. Gedetailleerde voertuiginformatie, inclusief een volledige snelheidsmeter, satellietnavigatie, Selec-Train systeem, 4x4 systeem en meer geïntegreerd in een geavanceerd kleur-gecoördineerde bundel.

Veiligheid

Motor en transmissie

8-traps transmissie, een geleidelijke ervaring.

De exceptionele, 8-traps automatische transmissie biedt een nieuwe rijervaring: vloeiender en sneller schakelen, verbeterde acceleratie. Het verbruik en de CO₂ emissie zijn geminimaliseerd door middel van de schakelmomenten, met handmatige schakelmogelijkheden binnen handbereik. Het resultaat is automatisch schakelen afgestemd op uw rijstijl.