Alfa Romeo
Abarth
Jeep
GIVA Rotterdam
Toepad 15, 3063 NJ Rotterdam
010 452 9066
[email protected]
 
 

Beëindiging verkoop Jeep

video-mal
 
 

Exterieur

Een modern design met de authentieke Jeep ‘Waterfall Grille’ kenmerken tezamen met de split koplampen de neus van de nieuwe Cherokee.

De gehele auto toont dynamisch en stijlvol door de aerodynamische, gespierde vormen. Dit design is doorvertaald naar de grotere achterkant met unieke LED verlichting en naar de grotere spoiler welke zorgt voor meer aerodynamica. De dubbele uitlaatspruitstukken sieren de bumper en voegen een vleugje klasse toe aan het geheel.

Interieur

De nieuwe Cherokee heeft alle flexibiliteit in huis om je te ondersteunen in je actieve levensstijl. Of je nu op tijd op het schoolplein moet je zijn, je zondagse boodschappen doet of gaat snowboarden. Zo is er de mogelijkheid om de tweede rij stoelen voor- en achterwaarts te positioneren voor het vergroten van het comfort of voor meer bagageruimte. Daarnaast kunnen ze ook helemaal plat voor een zee aan ruimte. Maak het af met het Jeep Cargo Management System om optimaal gebruik te maken van de bagageruimte die de Cherokee biedt en geen hoekje onbenut te laten.

Technologie en infotainment

Het splinternieuwe 7-inch TFT (Thin Film Transistor) high-definition instrumentenpaneel kan volledig gepersonaliseerd worden naar persoonlijke wensen. Navigeer door de gebruiksvriendelijke structuur door middel van een druk op de knop van de stuurwielbediening zonder je ogen van de weg te hoeven halen.

Motoren en efficiency


Wat zit er onder de motorkap? De nieuwe Jeep Cherokee is verkrijgbaar met drie verschillende krachtbronnen: de 2.2-liter MultiJet-turbodiesel, ook leverbaar in de zuinigere 2.0 versie en natuurlijk de compromisloze 3.2 Pentastar V6 benzine.