Alfa Romeo
Abarth
Jeep
GIVA Rotterdam
Toepad 15, 3063 NJ Rotterdam
010 452 9066
[email protected]
 
 

Urban Fun

De venieuwde Alfa Romeo Mito is een opvallende verschijning. Zijn authentieke karakter en de ‘urban’ stijl maakt de Mito een trotse drager van het Alfa Romeo-embleem. Het uiterlijk van de Mito mag dan wellicht vernieuwd zijn, de prioriteit voor puur rijplezier is onaangetast gebleven! Het nieuwe grille-rooster, de nieuwe bumpers, het nieuwe Mito-logo en de nieuwe lichtmetalen velgen zijn brengen de sportieve stijl tot leven.
video-mal
 
 

Gemaakt om op te vallen

Het oog voor detail van de ontwerpers van Alfa Romeo is terug te zien in de nieuwe airdam onder de achterbumper, de carbon-look koplampomlijstingen, de dubbele uitlaatpijpen en de vele andere stijlvolle afwerkingsdetails. Naast het ultieme rijplezier, zorgen deze details ervoor dat de Mito zich onderscheidt van de massa!
Bekijk de occasions van Alfa Romeo
bij GIVA Rotterdam

Stijlvol en fris interieur

Ook van binnen heeft de Alfa Romeo Mito een verandering ondergaan. De cockpit van de vernieuwde Mito is voorzien van een nieuw, fris design. Het interieur is volledig herzien zonder het compacte, sportieve hatchback karakter aan te tasten. Zo is het dashboard voorzien van nieuwe materialen zijn er nieuwe bekledingsstoffen voor de sportieve stoelen.

Infotainment

Daarnaast is ook informatie over de auto én uw rijstijl terug te zien op het infotainmentsysteem. Om de beleving nog intenser te maken heeft de Mito optioneel een Bose® HiFi Sound System met een versterker van meer dan 500 watt, acht speakers, een centrale luidspreker in het dashboard én een subwoofer!

Alfa DNA

Alfa Romeo Mito DNA

Uitvoeringen