Alfa Romeo
Abarth
Jeep
GIVA Rotterdam
Toepad 15, 3063 NJ Rotterdam
010 452 9066
[email protected]
 
 

Beëindiging van Verkoop Alfa Romeo

Design & exterieur

video-mal
 
 

Infotainment

Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om uw Giulietta op het circuit te testen en uw ervaringen te delen met andere Alfa Romeo-liefhebbers. Het optionele Bose® HiFi Sound System met een versterker van meer dan 500 watt, acht speakers, een centrale luidspreker in het dashboard en een subwoofer biedt alle inzittenden een uitzonderlijke audiobeleving onder alle rijomstandigheden.
Bekijk de occasions van Alfa Romeo
bij GIVA Rotterdam

Interieur

Het matverchroomde van de deurgrepen is ook binnen in de Giulietta terug te zien. De Alfa Romeo Giulietta heeft nieuwe materialen en bekledingsstoffen zoals het matzwarte dashboardpaneel, de zwarte inlegpanelen op de portieren en het middenconsole. De Giulietta heeft ook nieuwe stoelen die zorgen voor een ultieme ervaring van comfort.

Efficiency


De Alfa Romeo Giulietta draagt het milieu een warm hart toe, zonder daarbij in te leveren op rijplezier. De 1.6 JTDm 120 pk dieselmotor onderscheidt zich door de lage uitstoot van CO² zonder concessies te doen aan de prestaties. Het lage emissieniveau bedraagt slechts 99 g/km. Start&Stop-systeem is standaard bij alle motoren van de vernieuwde Giulietta met uitzondering van de 1.750 TBi en bieden via eco: Drive de mogelijkheid om zo efficiënt en zuinig mogelijk te rijden.

Uitvoeringen