Alfa Romeo
Abarth
Jeep
GIVA Rotterdam
Toepad 15, 3063 NJ Rotterdam
010 452 9066
[email protected]
 
 

Alfa Romeo Giulietta Private Lease vanaf € 419,- per maand

U kunt nu privé een nieuwe Alfa Romeo Giulietta rijden voor een vast en laag maandbedrag, met Alfa Romeo Private Lease. Met Private Lease rijdt u onbezorgd in de door u gekozen periode, omdat Alfa Romeo alles regelt. Alleen de brandstofkosten zijn voor u. Als de periode voorbij is kunt u de auto weer inleveren bij uw Alfa Romeo-dealer. De prijs van € 419,- geldt voor de Giulietta 1.4 MultiAir 120pk, op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Het maandbedrag is inclusief:
  • Wegenbelasting
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Pechhulp in binnen- en buitenland
  • Vervangend vervoer
  • All-risk verzekering


€419,- per maand- Vraag een offerte aan

Disclaimer: Private Lease: Particulier aanbod op basis van Operational Lease, exclusief brandstof. Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 mnd en 10.000 km p/j. Aanbod op basis van Private Lease Budget. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. Alfa Romeo Financial Services, handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen. Vraag uw Alfa Romeo verkoopadviseur naar de beschikbaarheid van dit product, de voorwaarden en een offerte. De getoonde afbeelding kan afwijken. Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2017. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Profiteer nu van 1,99% rente: de Alfa Romeo Giulietta vanaf € 229,- p/mnd!

Financieringsaanbieding Alfa Romeo Giulietta

Profiteer van voorraadvoordeel tot € 1.000,- op de Alfa Romeo Giulietta!

De Alfa Romeo Giulietta biedt een fantastische rijdynamiek en verliest daarbij de balans tussen kracht en souplesse niet uit het oog. Naast deze rijdynamiek biedt de Giulietta nieuwe comfortvoorzieningen, een nóg verfijnder aanbod van motoren en nieuwe interieurcombinaties. Door de ruime keuze in de uitvoeringen is er voor ieder wat wils.

Bent u enthousiast geworden over de Giulietta? U hoeft nu niet lang te wachten om er een te rijden! Omdat het voorraadmodellen betreft, kunt u er al gauw mee wegrijden. Daarbij is óók het prijskaartje fijn; de voorraadmodellen hebben voordeel tot maar liefst € 1.000! Kom snel naar GIVA Rotterdam en laat u inspireren.

Voorraadvoordeel tot € 1.000,-- Vraag een offerte aan

Disclaimer: Prijzen zijn inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van het model dat op voorraad staat. Het kan voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, prijswijzigingen, of spelfouten voorbehouden.